dimecres, 16 d’octubre de 2013

Loteria Nadal 2013

Benvolgudes famílies,

Com cada any des de l’AMPA El Rodonell s’organitza la venda de participacions de Nadal que enguany es juga el número 59407.

S'ha fet el repartiment d’un talonari per família amb les corresponents participacions; enguany són 15 per talonari a un preu de 5€ cada una. La suma total de venda de cada talonari és de 75€ que caldrà abonar en els dies fixats. 
En cas que no sigui possible la venda de més de 5 números agrairíem es retornés el talonari el més aviat possible per tal de facilitar-ne la seva venda. Igualment aquelles famílies que necessitin més d’un talonari que ho demanin a l’AMPA.

QUI NO VULGUI TALONARI CAL QUE EL RETORNI EN EL TERMINI D’UNA SETMANA DES DE L’ENTREGA, per tal de facilitar-ne la seva venda.

La venda dels números ha de ser correlativa sense saltar-se números i sobretot retornar la matriu.

ELS DIES PER ENTREGAR L’IMPORT DE LES PARTICIPACIONS VENUDES I LA MATRIU DEL TALONARI SÓN:

DIJOUS 28 DE NOVEMBRE 2013  de 16:30 a les 18:00 (al menjador de l'escola)

DIJOUS 12 DE DESEMBRE 2013 de 16:30 a les 17:00 (al menjador de l'escola)


IMPORTANT: en cas de no complir amb les instruccions descrites i en els terminis establerts S’ANUL.LARAN LES PARTICIPACIONS afectades, encara que s’hagin venut.


Si teniu dubtes o voleu fer entrega del talonari abans dels dies establerts, poseu-vos en contacte amb la MÒNICA MARULL o la SILVIA HIPÒLIT.

AGRAÏTS I MOLTA SORT A TOTHOM !!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada